lauantaina, helmikuuta 11, 2012

Joitain Belle-huomioita

Kun Ovi Kauppaa halusi käyttää ensimmäisen kerran, se vaatii päivittämään sen uudempaan versioon (3.20.050). Miksi tätä ei oltu voitu lisätä osaksi Nokia-suiten tarjoamia päivityksiä?

Päivitys muutti kaupan nimeksi Nokia kauppa vanhan Ovi-kaupan sijaan. Lisäksi se tarjosi 30 päivän ajan joitain sovelluksia lahjana Belle-käyttäjille.

Kun palautin muistikortin takaisin puhelimeen ja käynnistin puhelimen, laite sanoi asentavansa jotain. Pitkähkön odottelun jälkeen se käynnistyi normaalisti, joten oli mahdoton sanoa, mitä asennus teki.

Muistikortilla olleet kappaleet ja valokuvat ilmestyivät galleriaan ja musiikkikirjastoon ongelmitta.

Puhelinverkkoasetukset palautuivat oikein varmuuskopiosta, mutta WLAN-asetukset pitää syöttää uudelleen. Samoin kontaktien linkit työpöydällä olevaan widgettiin.

Myös sosiaalisen median asetukset (itse käytän vain facebookia, joten muista ei kokemusta) ja sähköpostitilit pitää syöttää uudelleen.

Bluetooth-parit olivat myös puhelimesta kadonneet, joten ne pitää syöttää käsin uudelleen.

Navigointiohjelmiston logiikka on muuttunut, esimerkiksi , miten navigoidaan kohteeseen. Lisäksi vanhat suosikit (omat POI-kohteet) katosivat Belle-päivityksessä. Satelliitit tuntuvat löytyvän hyvin ja useisiin toimintoihin pääsee parilla kolmella tökkäisyllä, joten uskon että totuttelun jälkeen navigointi on entistä helppokäyttöisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kirjoitukseen liittyvän kommentin.