maanantaina, lokakuuta 17, 2011

Taas voi tykkeillä

DHL:n kuriiri toi tykkipaketin tänään.

Laatikko on ilman mitään merkkejä sisällöstä, mutta jälleen kissamme päätti heti mennä makoilemaan laatikon päälle. Laatikon koko lienee jotenkin ihanteellinen kissan mielestä?
Lähettäjä Laitekaapin hurinoita
Tässä vartioin minä

Tykki oli pehmusteiden hyvin vuoraamana. Se on täsmälleen samanalainen kun oma tykkini, tykin sarjanumerokin on melko lähellä omaani. Tykki on tehdasasetuksilla ja sen lampun laskuri näyttää nollaa tuntia. Uusi se ei kuitenkaan ole ja sen muovikuorissa on melko paljon sormenjälkiä ja vähän tomua, jotka kertovat sen käytöstä.

Tykki on nyt paikoillaan ja sen kuva on virheetön pl. oikeassa alakulmassa olevaa pientä tummentumaa. Tuo on juuri se kohta, jossa kirkkauden alentumasta on vähiten haittaa. Värit ovat kuitenkin kunnossa. Koska tämä on käsittääkseni minulla vain lainassa, en ala tekemään sen ihmeemmin säätöjä. Varsinkin, kun tehdasasetukset eivät ole mitenkään huonot.

 Katsoimme kuopuksen kanssa blu-ray version elokuvasta HOP. Se oli melko lapsellinen, mutta teknisesti erittäin laadukas elokuva, joka käsittelee vastuuta ja omia haaveita. E.B. -nimisen pupun pitäisi ottaa vastuulleen vuotuinen pääsiäispupun tehtävä, mutta hän haluaa soittaa rumpuja. Suomalaisen lapsen on ehkä vähän vaikea käsittää, mitä hienoa on pääsiäismunien jakamisessa ja puutarhoihin piilottamisessa, koska meiltä vastaava pääsiäisperinne puuttuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kirjoitukseen liittyvän kommentin.