perjantaina, heinäkuuta 29, 2011

3D-lasit hankittu

Kävin töiden jälkeen katsomassa Anttilan tarjouksessa olleita Samsungin 3D-laseja. Eilen tulleessa Anttilan kuvastossa on kahden parin pakkaus tarjouksessa hintaan 69,95. Esimerkiksi verkkokauppa myy samaa settiä 10 euroa kalliimmalla.

Ostin lasit ja lisäksi kokeiltavaksi 3D-elokuvan Alfa ja Omega, joka on Disney-tyylinen lasten seikkailutarina susikaverusten jouduttua siirretyksi kaukaiseen luonnonpuistoon. Aivan Pixar-tasoista animaatiota ei ole kuitenkaan saatu aikaiseksi.
Samsung SSG-3100 3D-lasit
Laseihin laitettiin lantinmallinen paristo ja ne paritetaan televisioon, pitämällä virtanappia vähän aikaa pohjassa. Sen jälkeen niillä voi alkaa katsoa 3D-ohjelmia.

3D-elämys oli ihan hauska. En ole ollut elokuvateatterissa katsomassa uusia 3D-elokuvia vielä kertaakaan. En saanut päänsärkyä, eikä lasit painaneet pahasti omien silmälasieni päällä. Lähinnä tekstitykset leijuvat hassusti "ilmassa" ja silmien pitää joko tarkentaa niihin tai itse elokuvan tapahtumiin.

Yllättäen Playstation 3 toimi suoraan 3D-elokuvatoistimena. Koska laitteeni on 40 GB "fatty" -malli, se alkaa pian jäähdyttämään itseään kovalla äänellä ja lopulta tuuletin vinkuu täysillä kierroksilla, rajoittaen elokuvanautintoa merkittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kirjoitukseen liittyvän kommentin.