torstaina, joulukuuta 23, 2010

IPTV-kanavat näkyvät

Ruuvailin ADSL-modeemista porttiohjausta ja laitoin kaikista porteista IGMP-pyynnöt kaikkiin portteihin kokeeksi päälle ja sen jälkeen IPTV-kanavat alkoivat näkyä normaalisti (aikaisemmin ohjasin IGMP-liikenteen vain digiboksin varaamaan IP-osoitteeseen). Saatoin toki muuttaa jotain muutakin asetusta samalla, mutta nyt tuon säätämisen jälkeen sekin osa ElisaViihteestä toimii.
Elisa Viihde

Muistilappu: Muistaakseni kasvatin yhden hostin sallittujen yhteyksien määrää 512:sta aina 2048:aan.

Lisäksi löysin Saunalahden keskustelupalstalta ohjeen, jolla noita avoimien kanavien nauhoituksia pääsee pikkuvaivalla katsomaan myös Linux-työasemallani ja läppärillä. Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen.

Parannusehdotuksia:
- Salattujen (IPTV) kanavien nauhoitusmahdollisuus: nyt kanavat ovat tyhjän panttina, koska silloin kun olisi aikaa, ei sieltä tule mitään katsottavaa. Ja toisin päin.
- Hitaampi pikakelausvaihtoehto vuokravideoihin, 12x on melko paljon, jos haluaa palata vain vähän taaksepäin.
- Tietoikkunan pienentäminen sellaiseen yhteen kymmenesosaan pikakelauksen ajaksi tai vaihtoehto piilottaa se kokonaan.
- EPG eli ohjelmaopas pitää saada vastaamaan nykypäivän vaatimuksia: esimerkiksi Topfieldille tehty PlasmaEPG on aivan eri planeetalta kuin boksin surkea toteutus.
- Youtube ja muita videopalveluvaihtoehtoja ElisaViihteen lisäpalveluihin mukaan
- Monikanavaäänet vuokraelokuviin
- Voddlerille Linux-asiakasohjelma
- Itse digiboksi tarvitsisi selkeän päällä / valmiustilassa -merkkilampun ja etupaneeliin näytön, josta näkisi mitä kanavaa tai tallennetta ollaan katsomassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit jättää kirjoitukseen liittyvän kommentin.